Booking.com najboljim proglasio sarajevski boutique hostel Franz Ferdinand

Piše: Redakcija

Booking.com, vodeća svjetska agencija u online rezervacijama smještaja, najboljim smještajnim kapacitetom u Bosni i Hercegovini u 2015. godini proglasio je sarajevski Boutique Hostel Franz Ferdinand.
Ova prestižna nagrada zvaničnog naziva Guest Review Award winner se svake godine dodjeljuje na osnovu utisaka i ocjena gostiju iz cijelog svijeta i na turističkom tržištu predstavlja iznimno priznanje i referencu, te podsticaj za daljnji rad.
S obzirom da Franz Ferdinand Hostel nagradu osvaja već 2.godinu uzastopno, te da jedan sarajevski smještajni kapacitet ima tradiciju kvaliteta, ovakvo priznanje je izuzetno značajno i za promociju Sarajeva i Bosne i Hercegovine kao destinacije, a značajan je i podstrek svih turističkim djelatnicima u zemlji.

Booking 2

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti