Objavila je ovu fotografiju i postala internetski hit

Piše: Redakcija

Ovo je priča o još jednoj objavi u nizu na društvenim mrežama koja je postala hit. Dok su se proteklih godina većinom “skrivale”, žene koje nemaju manekenske proporcije počele su “istupati” objavama svojih fotografija na društvenim mrežama. I poručuju: Volim svoje tijelo.
Takva je i ova objava Mar Ortez na Facebooku pokrenula lavinu komentara i “lajkova”.

Riječ je o ženi koja nakon jedne večere s prijateljima odlučila podijeliti svoju fotografiju sa svojim obožavateljima. Ona je pjevačica i odlučila je svim poručiti: Sretna sam i volim svoje tijelo.

– Zašto je veličina bitna? Ne zamaram se time da jedem salatu svaki dan i imam trbušnjake. Ako odlučim nešto poduzeti po pitanju svojih kilograma, to ću napraviti radi same sebe i to će biti stvar mog osobnog izbora i ne tiče se nikog drugog.

Nije ni očekivala kako će njezina objava odjeknuti u viralnom svijetu. I dok su je neki okrivili da promovira pretilost, većinom su je korisnici Facebooka, ali i Instagrama podržali jer “promovira ono što jesmo, a ne ono što nam drugi nameću da bismo trebali biti. ”

– Zašto bi samo mršavice bile lijepe – tek je jedan od komentara ostavljen ispod fotografije.

vecernji.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti