Otac tužio Christiana Slatera

Piše: Redakcija

Nakon što ga je glumac javno prozvao kao manično-depresivnog šizofreničara, otac glumca Christiana Slatera odlučio je tužiti vlastitog sina.

Thomas Knight Slater, koji kao glumac nastupa pod umjetničkim imenom Michael Hawkins, odlučio je tužiti sina, slavnog glumca Christiana Slatera. Podsjećamo, Christian je oca prozvao javno, kazavši kako je on manično-depresivni šizofreničar, zbog čega ga je stariji Slater odlučio tužiti za klevetu i tražiti 20 miliona dolara odštete.

– Ko je Christian da donosi liječničke dijagnoze? Zbog njegovog komentara našao sam se na crnoj listi filmske industrije – pojasnio je Thomas Knight Slater.

Christian je o svom odnosu s ocem progovorio prošle godine u intervjuu za časopis “Interview”, kada je priznao da njih dvojica ne komuniciraju već devet godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti