Pogledajte zabranjeni video u Americi:Reklamna kampanja za donji veš s punijim ženama “krši” norme prikazivanja!?

Piše: Redakcija

Plus size kampanja za donji veš s potpisom Lane Bryant zabranjena je za emitiranje na američkim televizijama, zbog toga što njen sadržaj nije prikladan za prikazivanje u medijima. Navodno ova kampanja, koja u sebi nosi pozitivnu poruku o tome kako svako treba da voli svoje tijelo, neovisno o tome koliko kilograma ima, navodno krši norme oglašavanja u Americi. U ovom videu koji traje tri i po minute, najveća zvijezda je Ashley Graham, plus size model koji je krasio naslovnicu Sports Illustrateda, poznatog po naslovnicama mršavih djevojaka.

Kampanje za donji veš obično prikazuju modele koji nose konfekcijski broj 0, no, ova je drugačija, punije žene ovdje pokazuju bez kompleksa svoje tijelo i govore zbog čega ga vole. Nakon ove zabrane javnost je digla svoj glas i NBC je popustio kazavši kako će reklamu emitirati uz male izmjene kako bi ona bila odgovarajuća za prikazivanje na javnoj televiziji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti