Jeste li spremni za treći nastavak priče o Bridget Jones? Pogledajte šta vas očekuje….

Piše: Redakcija

U novom nastavku već poznatoj glumačkoj postavi Rene Zellweger i Colinu Firthu pridružit će se i Patrick Dempsey. I u ovom nastavku neće izostati ljubavnih trouglova, a čeka nas i jedno veliko iznenađenje. Bridget, naime, ostaje u drugom stanju, ali ne zna ko je otac njene bebe.

bridget jones novo2

U filmu se pojavljuje velika britanska muzička zvijezda Ed Sheeran

Radnja filma smještena je 10 godina kasnije od posljednje priče. Iako je mislila da je pronašla ljubav svog života u Marku Darcyju, u ovom dijelu Bridget je ponovo sama. Ima 43 godine, slobodna je, ali i dalje voli svoj život, te je u potrazi za novim avanturama i ljubavima.

No, trudnoću u 43. godini nije očekivala. A prave nevolje nastaju kada shvati da ne zna ko je otac: njen bivši suprug Mark Darcy ili zgodni bilioner Jack Qwant kojeg igra Patrick Dempsey.

bridget jones novo4

U filmu se također pojavljuju I druga poznata imena poput glumice Emme Thompson ili muzičara Eda Sheerana.

Osim producenata i reditelja niko ne zna kako se treći nastavak priče završava. Svi glumci su potvrdili da su snimljena tri različita kraja, a koji će na kraju biti izabran saznat ćemo 22. septembra, kada je zakazana svjetska premijera.

bridget jones novo5

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti