Clint Eastwood se razvodi, jer nije zaljubljen u suprugu Dinu

Piše: Redakcija

Hollywood kao da je “poludio”. Taman kada su Catherine Zeta Jones i Michael Douglas obrznanili da se razvode, okončan je i brak legendarnog glumca i reditelja Clinta Eastwooda (83) i nekadašnje novinarke Dine Eastwood (48).

Dok je Clintov menadžer rekao kako o razvodu nema pojma, Clintova supruga Dina je američkom magazinu “Us Weekly” potvrdila da je njihovom braku došao kraj te da zajedno ne žive od sredine prošle godine. Clint navodno dugo nije zaljubljen u svoju suprugu, te su stoga odlučili da im je bolje da su sami, piše “Us Weekly”.

Dina i Clint su u braku bili 17 godina. Imaju kćerku Morgan (16). Eastwood ima još šestero djece – kćerku Alison (41) iz prvog braka s Maggie Johnson, dok ostalih petero djece; Kimber Tunis (49), Kyle Eastwood (45), Scotta Reevesa (27), Kathryn Reeves (25) i Francescu Fisher-Eastwood (20), ima iz nekoliko ranijih veza.

[nggallery id=134]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti