Pidžame za kojima lude fashionistice

Piše: Redakcija

Najvažniji trend sezone ove godine dolazi od dizajnerskog dvojca Dolce and Gabbana u vidu svilenih pidžama sa svevremenskim i šik detaljima.
Kolekcija je nazvana Pyjama Party, a i fotografije su rađene u tom pravcu – zabava do ranih jutarnjih sati u neodoljivim modelima.
Cvjetni motiv dobio je najbolje „ocjene”, jer neodoljivo podsjeća na buđenje proljeća i s jarkim bojama dočarava atmosferu izlaska sunca i buđenja iz dugog zimskog sna.
Svilene pidžame djeluju elegantno i gotovo nestvarno, jer im materijal od kojeg su napravljene daje posebnu notu.

moda pidzama2

Gornji dijelovi asociraju na atraktivne košulje pa se nećemo iznenaditi ako se neko od poznatih dama ne odluči obući upravo D&G pidžamu u sklopu svog svakodnevnog outfita.

Uz kolekciju su predstavljeni i šik detalji poput maski za telefon, obuće, torbica i nakita, a sve je prilagođeno da izgleda šareno, bogato i pomalo kičasto. U fokusu asesoara je ponovo cvijeće koje ukrašeno bogatim šarenim kamenjem, dajući tako cijeloj kolekciji dovoljnu dozu glamura.

moda pidzama

moda pidzama3

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti