Martina Keškić i Zlatan Muslimović: Sreća se zove Ema

Piše: Redakcija

Tata, Zlatan Muslimović, prisustvovao je porodu. Sve vrijeme je bio na Martininom uzglavlju, držao je za ruku i čekao trenutak da upozna svoju djevojčicu

13116614_1001454036597186_833297011_n
Foto: Armin Čolo

Na Klinici Jezero, KCUS-a, 26. maja, svijet je došla da krasi mala Ema. Njena mama, Martina, ne samo da je herojski podnijela prirodni porođaj, već je na dan izlaska iz bolnice (pogledajte slike) bila nestvarno lijepa.
Istina, Martina je nekrunisana bh. modna kraljica ali na ovakvom outfitu dan nakon porođajnih muka, pozavidjele bi joj i velike holivudske zvijezde iza kojih je armija profesionalnog osoblja i pomagača.
Tata, Zlatan Muslimović, prisustvovao je porodu. Sve vrijeme je bio na Martininom uzglavlju i čekao trenutak da upozna svoju djevojčicu. Zlatanu je ovo druga kćerkica. Prvu, Atinu, dobio je iz veze sa srbijanskom manekenkom Ljiljana Šoškić.

13266692_135342663539136_1975384853_n_001
Iako joj je tek 31 godina, Martina iza sebe ima izgrađenu karijeru, direktorica je firme SEE.Contact, a uspjela je u prošlost napraviti biznis i od svoje ljubavi za modu.
Ema je rođena kao zdrava djevojčica, duga 47 cm i teška 2,80 kg. Martina je putem društvenih mreža pohvalila profesionalnost osoblja Klinike Jezero i njihovoj sreći, čini se, nema kraja.

Martina se već neko vrijeme povukla iz javnog života. Uskoro smo saznali da je jedan od razloga za to trudnoća za koju su dugo znali samo njeni najbliži.
Odselila je u Sloveniju, gdje Zlatan živi i igra za klub “Koper”. Inače, Muslimovića, nekadašnjeg bh. fudbalskog reprezentativca, pamtimo po hattricku (tri gola u jednoj utakmici), kada je Reprezentacija BiH igrala protiv Hrvatske na sarajevskom stadionu “Koševo”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti