Adele pronašla svoju kuću iz snova

Piše: Redakcija

Još od prošle jeseni kruže glasine o tome kako se najpopularnija britanska pjevačica Adele želi odseliti u Sjedinjene države. No, jednostvano nije mogla pronaći savršen američki dom. Sve se promijenilo prošle sedmice kada su brojni mediji objavili da je Adele na Beverly Hillsu uspjela pronaći kuću koja joj savršeno odgovara. Navodno ju je rezervirala još prije mjesec, no ništa o tome nije željela govoriti dok se svi pregovori ne završe.

adele beverly hills5

adele beverly hills2

adele beverly hills3

adele beverly hills4

Velika kuća nalazi se u najpopularnijem dijelu Beverly Hillsa, a pjevačicine prve komšije bit će Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston kao i Cameron Diaz. Ako je vjerovati napisima, Adele je za ovaj luksuz izdvojila 9.5 miliona dolara, što je za nekih 400.000 dolara niže od početne cijene nekretnine.

Kuća je u bijeloj boji, a njen enterijer opisan je kao kombinacija klasične elegancije i modernih elemenata. Pjevačica će na raspolganju imati četiri spavaće sobe, šest kupatila, uglađenu kuhinju, te nekoliko velikih I otvorenih dnevnih boaravaka. Naravno, dvorište je rezervirano za veliki bazen. U dvorištu se čak nalazi I kućica na drvetu kao I šine I vozić što je zapravo perfektno igralište za njenog trogodišnjeg sinčića.

Pročitajte još