Selena Gomez i Louis Vuitton u ljubavi

Piše: Redakcija

Njena metamorfoza iz mlade teen-zvijezde u sofisticiranu ikonu stila razvijala se usporedno s njenom naklonošću renomiranom francuskom brendu na čijim je revijama redovna gošća u prvom redu.

Gomez ne skriva kako surađuje s Kate Young, jednom od najutjecajnijih holivudskih stilistica, a upravo ju je Young odjenula u fenomenalne LV kreacije za ovogodišnji MET bal, oscarovski afterparty i mnoga druga javna pojavljivanja.

A njena naklonost dizajnu Nicolasa Ghesquièrea rezultirala je odličnom reklamnom kampanjom u kojoj se Selena pojavljuje u glamuroznoj šubari s Petit Malle torbicom u rukama. Selena se tako pridružila mnogim drugim zvijezdama koje su već zasjale u Vuitton kampanjama, a njen vizual za LV je snimio Bruce Webber.

elle.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti