Jennifer Lopez ponovo oduševljava stilom: Narandžasta je nova crna

Piše: Redakcija

J. Lo je i ovaj put mamila poglede na ulicama New Yorka. Snimljena je na izlasku iz kuće filmskog producenta Harveya Weinsteina, gdje su se prikupljala sredstva za kampanju Hillary Clinton. Poznata kao borac za prava žena, Jennifer je odlučila za predsjedničkog kandidata otvoreno podržati Hillary Clinton umjesto Donalda Trumpa.  Upravo dio njenog govora o pravima koje svaka žena treba imati, Jennifer je koristila i suporu za svoj posljendji singl “Ain’t Your Mama”.

jennifer lopez orange1

Američka pjevačica i glumica zablistala je u ljetnjoj haljini pomalo rizičnog kroja.

Riječ je o savršenoj, ženstvenoj kreaciji koja na sjajan način ističe tijelo. A ono što je predstavljalo “rizik” je prednji dio haljine koji ima zanimljiv kroj na preklop, tako da se koračanjem otkriva veći dio nogu.

jennifer lopez orange2

J. Lo svakako ima sjajnu figuru i savršeno izvajane butine, a ovaj model haljine koji možda otkriva više nego što je uobičajeno je istakao njeno zategnuto tijelo.

U ovom pravom ljetnjem izdanju, Jennifer je uz haljinu boje kajsije, iskombinovala torbu, salonke, kao i karmin u sličnoj boji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti