Flamboyage s trona skinuo ombre

Piše: Redakcija

Vladavina ombre pramenova svoj vrhunac doživljava već nekoliko sezona i to zahvaljujući posebno efektu podmlađivanja koji daruje svakom licu. Naime, sijedi izrastak ovom tehnikom kamufliran je u tamni, a ostatak kose različitim nijansama posvetljen.

Ali, tehnika koja je otišla korak dalje u preslikavanju prirodnog izgleda kose i koju su objeručke prihvatile brojne zvijezde poput glumice Jessice Biel i Victorije Beckham, prijeti da nadmaši i popularni ombre. Radi se o “flamboyageu”, tehnici farbanja pramenova, koja označava sjenčenje kose ili prirodan efekat sunca u kosi.

Zasniva se na farbanju nasumično odabranih tankih pramenova izvučenih iz cijele površine kose. Tajna savršeno tankih pramenova s efektom sjenčenja krije se u posebnim samoljepljivim prozirnim folijama, koje omogućuju da se cijeli postupak farbanja pažljivo prati, a farbanje izvede filigranskom finoćom i preciznošću.

Rezultat je lijepo stapanje pramenova i osnovne boje čime se postiže prirodan izgled koji je najteže postići, a njegovi efekti naizgled su mnogostruki jer ten lica postaje svježiji, izgled topliji i mekši, a posebno je zahvalan efekat podmlađivanja. [nggallery id=145]

B92

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti