U Sarajevu promovirana pjesma “Jer sve smo to MI”

Piše: Redakcija

U Sarajevu je prošle sedmice promovirana pjesma Jer sve smo to MI, čiji tekst i muziku potpisuje kompozitor Đorđe Jovančić, a koju je otpjevala bh. umjetnica Lana Hamza. Kao inspiracija za pjesmu, kompozitoru je poslužila istoimena kampanja dm-a u čijem se središtu nalaze čovjek i njegova osjećanja.

– Zaista sam sretan što sam dobio priliku raditi pjesmu za ovako ozbiljnu kampanju i što je pjesma ugledala svjetlo dana. Nadam se da će se i slušateljima dopasti. Pjesma ima sjajnu poruku koja se može sagledati na više načina i u tome je njena posebnost. Druga posebnost je Lanin savršen glas koji je upotpunio priču – kazao je Jovančić.

lana hamza2

Bez tebe bi bilo sve drugačije, sa tobom sve je ljepše i sjajnije… strofa je ove emotivne pjesme, koja nam govori da je u čovjekovom „MI“ sadržan cijeli svijet odnosno svi oni ljudi, susreti i događaji koji čovjeka svakodnevno inspirišu i bez kojih ne može zamisliti svoj život.

– Presretna sam što je baš meni ukazano povjerenje da budem ambasadorica MI-Osjećaja. Uložili smo mnogo kreativne energije, ljubavi i truda u stvaranje te sam sigurna da će ova pjesma osvojiti mnoga srca – kazala je Lana.

U kompaniji dm također ističu kako im je izuzetno drago da je kampanja Jer sve smo to MI poslužila kao inspiracija za umjetničko stvaranje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti