Brelfie, selfie koji volimo!

Piše: Redakcija

I dok je godinama dojenje bilo gotovo strogo rezervirano za privatnost vlastitog doma, stvari su se posljednjih godina znatno promijenile. Žene su otvoreno počele pričati o problemima koje nastaju pri prirodnom hranjenju beba, a sve se češće mogu vidjeti majke koje svoju djecu doje u javnosti.

brelfie miranda

Tako to radi Miranda Kerr

Svoj doprinos destigmatizaciji dojenja dale su i poznate mame koje su postale prave promotorice ove zdrave navike.  No, budući da je današnje vrijeme digitalizirano te vrijedi pravilo – ako nešto nije na internetu kao da se nije ni dogodilo –  celebrity mame su fotografije dojenja počele dijeliti na društvenim mrežama. Nastao je tako poznati brelfie, tačnije selfie snimljen za vrijeme dojenja (breastfeeding+selfie).

brelfie blake

Blake Lively

Jedna od najslavnijih trenutno trudnica je Blake Lively koja se dojenjem hvalila još sa prvim djetetom. I njena kolegica Alyssa Milano prava je promotorica dojenja koja je pokazala pravi multitasking.

brelfie alisa

Alyssa Milano

Slavna glumica svoju je kćerkicu hranila dok su je šminkali, a fotografiju je objavila i još iz rodilišta. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovaj trend zaživjeti i na profilima miliona žena koje upravo postaju majke.

Izvor: elle.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti