Adriana Lima ponovo sama: Nakon Marka ostavila i Joea

Piše: Redakcija

Nakon raskida sa Joeom Thomasom, Adriana Lima je ponovo na tržištu, piše britanski “Daily Mail”. Par koji je vezu započeo početkom 2015. godine nedavno je okončao romansu, a 35-godišnja Adriana je izbrisala svaki trag o vezi sa svog Instagrama. Izvor Entertainment Tonightu je kazao kako ovaj raskid nije iznenađenje, jer je par u posljednje vrijeme imao probleme u svom odnosu. Adriana i Joe zadnji put su se zajedno pojavili na amfAR gala večeri tokom Cannes Film Festivala u maju ove godine.

Victoria’s Secret anđelica vezu s Joeom je započela nakon što se rastala sa suprugom Markom Jarićem u maju 2014. godine. Bivši supružnici u braku su bili pet godina i imaju dvije kćerke Valentinu i Siennu. Da mnogo ne pati zbog prekida s Joeom Adriana pokazuje na svom Instagramu gdje objavljuje izazovne fotografije s ljetovanja u Mykonosu u Grčkoj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti