Drew Barrymore zvanično podnijela zahtjev za treći razvod

Piše: Redakcija

Glumica Drew Barrymore u prošli petak je zvanično podnijela zahtjev za razvod barka od glumca Willa Kopelmana, najkon četiri godine braka. “NY Daily News”, koji je prvi objavio ovu vijest piše kako je ovo krah glumicinog trećeg braka i da će se rješavati na Vrhovnom sudu na Manhattanu. Drew je bila u braku s kolegom iz filma “Charlie’s Angels” Tomom Greenom pet mjeseci u periodu 2001. godine i Jeremyjem Thomasom, losanđeleskim vlasnikom bara dva mjeseca 1994. godine.

U aprilu su Barrymore i Kopelman izdali zajedničko saopćenje u kojem su naveli:

– Nažalost naša porodica se odvaja legalno, ali to ne znači da nam je oduzet osjećaj da smo ipak familija. Razvod može učiniti da jedno razmišlja kao da je to njegov poraz, ali vremenom pronalazite milost u ideji da život ide dalje – kazali su Drew i Kopelman.

Par je govorio i odnosu sa svoje dvije kćerke; Olive (3) i Frankie (1).

– Naša djeca su naš univerzum i radujemo se što će ona biti naš prioritet.

Kada su obznanili da će se razvesti Drew je o borbi da bude sretna govorila u intervjuu za “Good Housekeeping”.

– Sreća nije ova žuta plutajuća stvar, već je nešto što traži užasno puno rada – kazala je 41- godišnja glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti