CLEO by MODAMO: KOLEKCIJA ZA ŽENU KOJA SE NE PLAŠI BORA SMIJALICA

Piše: Redakcija

Svaka žena je različita. No svaka sjajna, hrabra žena, koja zna šta želi od života se odlično osjeća u svojoj koži, bilo da je to koža studentice, majke, domaćice, poduzetnice ili bake. Upravo takve žene su inspiracija za nastanak modnog brenda CLEO by MODAMO. CLEO žena se ne plaši bora smijalica nastalih uz poslijepodnevni koktel s prijateljicama ili dodatnih kalorija pojedenih ispod deke s njim dok se na televizoru ‘vrte’ stare epizode serije “Prijatelji”. CLEO žena radi kako bi ostvarila svoje snove i istražila svijet, a cvijet iz vrta ubran samo za nju će ju razveseliti više od bilo kakvog skupocjenog poklona. Čokoladu nikada ne odbija, baš kao ni čašu vina ili mirišljavog čaja.

suknja dita

Suknja Dita

cleo suknja sirena

Suknja Sirena

– Kada smo razmišljali o proljetnoj kolekciji, zamislili smo ženu za koju ta kolekcija nastaje. I ispred sebe smo vidjeli neke prilično genijalne dame, uporne i sjajne blogerice, hrabre poduzetnice, djevojke koje su obule te štikle i uistinu u njima hrabro koračaju boreći se protiv nemilosrdne administracije u uspješnom pokušaju da ostvare svoje snove. Srećom, takvih žena je oko nas mnogo. Upravo zbog njih smo uzeli svilu i pamuk te iskrojili liniju koja će ove dame pratiti od jutra do mraka (ili novog jutra), i zajedno s njima pričati neke priče za pamćenje – kazale su su nam Ana Ćavar, vlasnica MODAMO koncepta i Dijana Perić, glavna urednica portala MODAMO.info, koje su kolekciju i dizajnirale.

suknja anna1

Suknja Anna

suknja dita1

Suknja Dita

Cleo by MODAMO kolekciju čine dvije linije, prva PREMIUM WEAR i druga STREET WEAR. Premium wear je linija nastala od najkvalitetnijih materijala utkanih u jednostavan, no genijalan i laskav dizajn koji će sezonama biti osnova vašeg ormara. S druge strane street wear linija je trendy linija koja će iz sezone u sezonu ponuditi moderan dizajn izrađen od prirodnih materijala, koji će dati prepoznatljiv i odvažan stilski pečat svakoj vašoj kombinaciji.

kosulja blair1

Košulja Blair

kosulja blair

Košulja Blair

 

– Materijali za kolekciju su stigli iz Italije, a šivanje i obradu smo napravili u BiH kako bismo u potpunosti kontrolirali proces nastanka kolekcije i bili sigurni u izvanrednu kvalitetu. Drago nam je da smo to i postigli, i baš zato uživamo u činjenici da je CLEO kolekcija našla svoj put do dama širom svijeta. Možete ju razgledati i naručiti na svoju adresu putem Facebook stranice (https://www.facebook.com/cleobymodamo/), a s našim sjajnim kupcima se družimo i na Instagramu. Sretni smo i zbog činjenice što smo postigli da od početka sedmog mjeseca sve naše artikle šaljemo širom svijeta uz GRATIS poštarinu, što, naravno, kupovinu CLEO kolekcije čini još ljepšim iskustvom za naše drage sasvim sjajne i sasvim stvarne žene – otkrila nam je Dijana na kraju našeg razgovora.

Cleo by MODAMO kolekciju možete razgledati i naručiti putem njihove Facebook stranice.

– Sretni smo i zbog činjenice što smo postigli da od početka sedmog mjeseca sve naše artikle šaljemo širom svijeta uz GRATIS poštarinu, što kupovinu naših komada čini lijepim iskustvom za sve sjajne dame diljem svijeta – poručuje Dijana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti