Luksuz na plaži

Piše: Redakcija

Dolce & Gabbana Portofino bikini sa printom (350 dolara)

dolce gabanna portofino2 dolce gabanna portofino dolce gabanna portofino1

Ponesite sa sobom jug Italije kuda god da idete. Čuveni modni dvojac je inspiraciju za svij bikini potražio u gradiću Portofinu. A ako vam se ne dopada bikini, onda možete pronaći I njihov jednodijelni kostim.

Missoni cik-cak bikini (420 dolara)

missoni dvodijelniPrepoznatljivi po svom čuvenom cik-cak uzorku, modna kuća Missoni nije puno eksperimentirala sa kupaćim kostimima za ovu sezonu. Missoni mare ke klasičan bikini čija je glavna karakteristika udobnost.

Gucci bikini sa printom (550 dolara)

gucci bikiniModna kuća “Gucci” ovo ljeto na plaži obilježila je tamnijim bojama I uzorcima lišća.

Eres Alliages Tungstene bikini (500 dolara)

alliages bikini1 alliages bikiniSvako ko iople mari za modne trendove u svoj kofer spakirat će barem jedan Eres bikini. Zlatni detalji na kupaćem kostimu daju dašak luksuza te zahtijevaju kombinacije sa dosta zlatnog nakita.

Marysia Venice Maillot (149 dolara)

venice maillot kostim1 venice maillot kostimSa kupaćim kostimom koji potpisuje Marysia imate ćete osjećaj da ste se vratili u pedesete. Ipak, rijetko koja dama ostat će ravnodušna na ovaj jednodijelni kostim na jedno rame.

Zimmerman Alchemy Bonded Flutter (745 dolara)

alchemy kostim1 alchemy kostimOvaj kostim vjerovatno košta kao nečija plaća I više je prilagođen za dobru zabavu na bazenu, nego kupanje I sunčanje. No, stilisti ga svakako preporučuju za ovo ljeto.

Adriana Degreas Red Knot Detail Solid kostim (300 dolara)

adriana kupaci2 adriana kupaci adriana kupaci1

Čini se da je brazilska dizajnerica Adriana Degreas inspiraciju za svoju kolekciju za plažu potražila u zlatnom holivudskom dobu. Njen crveni jednodijelni kostim kao da je krojen za Mayrlin Monroe, pa zašto ga, onda, ne bismo nosile I mi?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti