Will Smith otkrio kako je spasio svoj brak

Piše: Redakcija

Glumac Will Smith i Jada Pinkett uvijek su bili jedan od onih parova za koje se znalo kako će vječno ostati zajedno i, nakon nekoliko godina svađe, dokazali su kako su za to spremni.

Zvijezda posljednjeg hita u kino dvoranama “Odred otpisanih”, Will Smith osvrnuo se na teške godine u braku s Jadom Pinkett i otkrio koliko im je terapija pomogla.

Mnogi su mediji pratili njihove burne rasprave te prekide i pomirenja, no Smith se posljednjih godina smirio.

“Bio sam na puno bračnih savjetovanja”, izjavio je za The Sun. “Kada ideš na to, istina napokon izađe van. Sjediš preko puta svoje supruge i kažeš joj cijelu istinu kao i ona tebi. Gledate se i ne možete razumjeti kako ćete se i dalje voljeti nakon što se otkrije cijela istina.”

Iako su često sa sastanaka odlazili s okusom gorčine, “Princ iz Bel Aira” tvrdi kako ih je to ojačalo. “To stvori crni trenutak. Ali za mene je to bila kiša prije sunca. Kada se sazna istina i ljudi kažu tko su, napokon ih upoznaš.”

Njihov je brak opisao kao težak i naporan, ali je isto tako nadodao: “Ne odustajemo.”

Jada je prošle godine otkrila kako imaju otvoreni brak: “Na kraju dana, nisam ovdje da na ikoga pazim. Nisam njegov čuvar. Odrastao je čovjek. Vjerujem kako je Will pošteni čovjek. Zato ima svu slobodu na svijetu jer dokle god se može pogledati u ogledalo, ja sam u redu.”

vijesti.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti