Çagatay Ulusoy: Zbog nasrtljivih djevojaka s majkom sam se morao iseliti iz stana

Piše: Redakcija

Novi zavodnik malih ekrana više nije ni Kivanc Tatlitug ni Kenan Imirzalioglu, već Çagatay Ulusoy, glavni protagonist serije “Djevojka imena Feriha”, koja se prikazuje u programu Nove TV. Kao i njegov lik Emir, i dvadesetdvogodišnji Çagatay je u Turskoj prava poslastica za žene. Njegove godine se ne broje, već se vodi računa o tome s kim izlazi i koga kući vodi nekada najbolji model Turske.

Budući da su oboje odlično odigrali svoje uloge, on Emira, pripadnika bogate zlatne mladeži, čiji je otac vlasnik najboljih noćnih klubova u Istanbulu, u koje izlaze svi koji žele biti viđeni, a Hazal Kaya, Ferihu, kćerku domara i čistačice, te Emirovu veliku ljubav, tamošnji mediji su na sve načine pokušali njihovu strast s ekrana prenijeti i u stvarni život.

Ž4 = Starije žene

Međutim, bilo je bezuspješno. Oboje glumaca odlučno je demantiralo vezu, naglašavajući da su njih dvoje samo dobri prijatelji. Naime, Hazal, koju pamtimo i po ulozi Nihal u seriji “Strasti Orijenta” u dugogodišnjoj je ljubavi s komičarom Sarpom Bozkurtom, dok je Emir, ako je vjerovati turskoj štampi, trenutno sam.

Do sada su ga spajali s ljepoticama poput voditeljice Esre Erol i Ceyde Gönenç. Sam je priznao da je dosad bio u vezi samo sa starijim ženama, čime je praktično potvrdio spekulacije da ga je s 15 godina starijom menadžericom Selin Boronkay, osim poslovnog, vezivao i emotivni odnos.

– Godine u odnosu dvoje ljudi nisu važne. To mi je nerazumno i smiješno. Kada je riječ o Selin, ni o čemu drugom izuzev emotivnog aspekta nisam razmišljao. Znamo sve jedno o drugom. Bliski smo drugovi prije svega – kazao je Çagatay u jednom od svojih intervjua.

Iako je mnogim tinejdžericama širom Turske san biti njegova djevojka, ona kojoj to uspije morat će zadovoljiti popriličan broj zahtjeva.

– Ne volim da je cura previsoka i premršava, trebala bi biti brineta i imati smeđe oči, jer mi ni zelene ni plave nisu privlačne. Ne želim ovim, naravno, nikoga uvrijediti, ali takav je prosto moj ukus kada su žene u pitanju – opisao je Çagatay svoju idealnu djevojku. Naglasio je i da mu je važno kako se njegova djevojka treba oblačiti.

 Kompletan tekst u printanom izdanju magazina “Azra” (broj 862)

[nggallery id=152]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti