Weekend pripremio najluđu zabavu uz brojna poznata imena

Piše: Redakcija

Stara tvornica duhana u Rovinju za manje od sedmicu dana, tačnije 22. septembra, postaje najveće regionalno mjesto okupljanja zanimljivih predavača koji će s posjetiocima izmjenjivati kreativne ideje, predstaviti nove trendove na tržištu, te u tri dana trajanja Weekend Media Festivala razmjenjivati bogato poslovno iskustvo.

I ove godine se u Rovinju očekuje oko 4000 učesnika pa se Weekend pobrinuo da, uz ozbiljna predavanja, panele i prezentacije, ne nedostaje zabave. Tako bogati program započinje u Pepermint klubu koncertom Hladnog piva powered by Laško, a da zabava nakon koncerta potraje do dugo u noć pobrinuće se DJ Filip Jelaš. Opuštenoj atmosferi nakon prvog dana predavanja, u petak 23. septembra, pridonijet će Strongbow Urban Garden Party i Vintage Zagreb Festival u Pepermint klubu, potom posjetioce zabavlja Lampshade Media koja predstavlja Crnogorski dvojac Who See, a nakon njih slijedi Tomo In Der Muhlen u dvorani Vrt. Za kraj petka, vikendaše u Pepermint klubu zabavljaju Peppe & Sergej Trifunović.

Dobar provod predviđen je i za subotu 24. septembra. Tako u Pepermint klubu od 21h kreće Live Tour Music powered by Heineken, a završava velikim partyjem Jagermeistera i Ljetnog kina pod nazivom „Jagermeister presents Somewhere Over the Region“. Osim bogatog muzičkog programa u fenomenalnom prostoru stare tvornice duhana biće još puno zanimljivog sadržaja koji će posjetioci moći isprobati, doživjeti i pritom se dobro zabaviti. Između ostalog, svi posjetioci koji su se barem jednom zapitali kako izgleda stajati pored Tesle u njegovoj hidrocentrali na Nijagarinim vodopadima, asistirati mu u Colorado Springsu ili biti u njegovoj sobi u čuvenom hotelu “New Yorker“, moći će na Weekendu u sklopu programa uživati u izložbi virtuelne stvarnosti pod nazivom „Doživi Teslu”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti