Nova “Azra” u prodaji! Za naš magazin govore najveće zvijezde regionalne javne scene: Lazar Ristovski, Boša Tanjević, Damir Džumhur, Hari Varešanović…

Piše: Redakcija

Kakav ćete broj imati uveliko ovisi o spremnosti sugovornika da govore o određenoj temi. U novom 1022. broju “Azra” je na svojim stranicama “okupila” neke od najvećih zvijezda ovih prostora. Glumačka legenda Lazar Ristovski nam je pojasnio zašto glumci žene glumice, ali je u svom stilu i dodao da su se on i njegova supruga Danica, također glumica, odmah na početku braka dogovorili u vezi škakljivih pitanja – ljubavne scene smije snimati on, ali ne i ona! o svom odnosu, o tome kako su se zaljubili, vjerili, te odlučili na brak govore još i Branko Đurić i Tanja Ribič, te Amra Kapidžić i Ermin Sijamija.

Legendarni košarkaški trener, čovjek koji je u svojoj bogatoj karijeri vodio reprezentacije čak četiri države, za “Azru” prvi put govori o svom prijateljstvu s Davorinom Popovićem. O danu kad ga je zadnji put u bolnici vidio, Boša se prije šest godina također suočio s teškom dijagnozom, ali sportski duh ga je digao na noge, i on danas aktivno radi, posao, koji mu je dao toliko mnogo u životu. Do Boše nam nije bilo lako doći, a kako nam je uspjelo, pročitatajte u aktuelnom 1022. broju.

Advija Ibrahimović, djevojka koja je prošle godine na komemoraciji u Potočarima, svojim govorom rasplakala i britansku princezu Annu, boravila je u New Yorku, gdje je na poziv Billa Clintona lično, uručila priznanje Nadiji Murad, djevojci kojoj su Isilovci pobili porodicu, a nju držali kao seksualnu robinu u zatočeništvu. Advija je poslala poruku mira i suživota, te je imala priliku tokom Globalne inicijative razgovarati i sa holivudskim zvijezdama i humanitarcima Jon Bon Joviem i benom Affleckom, koji je obećao doći u našu zemlju.
Otvorili smo poziv za naše čitatelje da nam šalju prijedloge za priču, svoje recepte, da s nama dijele svoja najljepša, ali i najteža iskustva. To možete činiti svakog broja, dovoljno je da nam pišete na našu mail adresu [email protected] , te na adresu: Magazin “Azra” Tešanjska 24b, Sarajevo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti