“Azra” danas u 14 sati čitateljima daruje ulaznice za najveći regionalni muzički događaj “Express i ja”, potrudite se da budete među sretnim dobitnicima!

Piše: Redakcija

Halid Bešlić, Šaban Šaulić, Lepa Brena, Miroslav Ilić, Hari Mata Hari, Željko Samardžić, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Hanka Paldum, Enes Begović, Selma Bajrami… zvijezde su koje će u četvrtak, 13. oktobra, u sarajevskoj dvorani Zetra uveličati proslavu 25. rođendana grupacije „Avaz” i 800. broja magazina „Express”.

Na manifestaciji naziva „Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” najvećim muzičkim ličnostima bit će dodijeljena priznanja, a selektor najjače reprezentacije, koja se dosad nikada i nigdje nije okupila, jesu čitaoci magazina „Express”. Oni su svojim glasovima odlučili s kim će se družiti 13. oktobra u Zetri.

Za tu posebnu, slavljeničku večer, organizacioni tim priprema veličanstven program, u želji da Olimpijska dvorana zasija u najljepšem svjetlu.

Ulaznice za manifestaciju „Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” puštene su u prodaju u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Cijene ulaznica su za parter 10 KM, parter sjedenje 20 KM, fan pit 20 KM, tribine A i E 15 KM, tribine B i B1, D i D1 20 KM, VIP-C, C1 i C2 30 KM, VIP-BS/D 50 KM, VIP-Exclusive 50 KM.

Ulaznice se mogu nabaviti putem portala kupikartu.ba i na još 143 prodajna mjesta širom naše zemlje, a njihov spisak možete naći na portalu magazina „Express” – expressmag.ba.
Za „ Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” „Dnevni avaz”, „Express” i „Azra” također su obezbijedili ulaznice za svoje vjerne čitaoce.
Dovoljno je da s aktuelnim izdanjima „Dnevnog avaza”, „Expressa” i “Azre” 29. septembra (četvrtak) u 14 sati dođete na recepciju „Avaz Twist Towera” u Tešanjskoj ulici 24 a u Sarajevu.
„Dnevni avaz” ovoga puta podijelit će 80 ulaznica, „Express” 50 i „Azra” 30 ulaznica.

Pročitajte još