Pet ideja kako nositi suknje ove jeseni

Piše: Redakcija

Modnih prijedloga nikada dosta!

Provjerite u nastavku kako da kombinujete različite dužine suknji sa različitom vrstom obuće i garderobe.

1.Suknja do koljena i čizme do koljena

Čizme do koljena se sjajno slažu uz duže, kraće, kao i suknje do koljena.  Neka se noga vidi diskretno ili nimalo. Sjajan način da izbjegnete nošenje najlonki. Trudite se da suknja ima A kroj, radije nego da bude potpuno uska.

2.Kratka suknja i dugi mantil

Ukoliko nije previše hladno, ne morate da nosite čarape i želite da prošetate kratke suknje vodite računa da mantil bude duži. Neka vam stopala budu zaštićena zanimljivim cipelama. Također, s patikama i čizmama od prevrnute kože nema greške.

3.Pencil suknja i pleteni džemperi

Pencil suknje se najčešće nose uz košulje ili majice. Međutim, sjajno će izgledati i uz pletene džempere – one uže ili oversized. Preko toga možet obući mantil ili kaput.

4.Plisirana suknja i kožna jakna

Plisirane suknje su apsolutni hit sezone. Kroj stoji gotovo svakoj građi i dužina mora biti do ispod koljena. Birajte pastelne boje i kombinujte sa crnom kožnom jaknom. Obujte patike, kratke čizme ili visoke potpetice.

5.Čizme preko koljena i suknja ispod koljena

Kada kupite čizme preko koljena vjerovatno tražite kombinacije koje će vam pomoći da se te čizme vide, odnosno, da budu u prvom planu. Suknje sa visokim strukom koje se šire pri dnu i dužine su do ispod koljena najbolje se slažu baš sa ovakvim čizmama. Gore obucite rolku ili košulji i bit ćete više nego u trendu.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti