Alicia Keys – žena koja je šminki rekla ne

Piše: Redakcija

Američka pjevačica Alicia Keys ponosna je predvodnica pokreta „bez šminke“. Iako ne koristi puder niti maskaru, njen izgled ipak zahtijeva besprijekornu njegu. Svoj njegovan izgled Alicia duguje vizažistkinji Dotti koja je sve detalje o prirodnom izgledu poznate pjevačice podijelila s W magazinom. Zapravo se radi o režimu koji  je vrlo jednostavan i svi ga mogu odraditi kod kuće.

Prvi korak do prirodnog sjaja skriva se u zamrzivaču. „Trenutno koristimo led kako bi učvrstili kožu i poboljšali cirkulaciju“ – otkrila je njezina vizažistkinja koja tom metodom postiže željeni zdravi sjaj kože. Drugi korak uključuje još jednu stvar koju možete naći u svojoj kuhinji – krastavac. Naribajte cijeli krastavac i nanesite ga sve od obrva pa do područja ispod očiju, a ako imate vremena možete ga rasporediti i po cijelom licu.

U pravilnoj njezi kože vrlo su važna i ulja. „Ljudi ih se boje jer misle da će im prouzrokovati masnu kožu, ali ona nam uvijek trebaju“ – naglasila je Dotti i otkrila kako ona kod Alicije koristi čisto ulje jojobe i tonik za čišćenje na bazi ulja. Za tetošenje kože koristi maske s probiotikom ili onu na bazi bilja. Nakon što je koža pripremljena, Dotti njene obrve naglasi pomoću umjetnih trepavica, a za kraj nanese anti-age serum.

Muzičkoj industriji i u prvi mah šokiranoj javnosti praktično je poručila da ne želi da bude rob slike idealne žene koja se neprestano nameće.

Da li je u pitanju samo faza, koja će u nekom trenutku dobiti svoj ublaženi oblik ili se Ališa Kiz doživotno neće šminkati,pokazati će vrijeme.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti