FOTO: Kad Victoria Beckham dizajnira automobil – kako to završi?

Piše: Redakcija

Victoria Beckham, bivša članica svjetski poznate grupe “Spice Girls” i supruga slavnog nogometaša Davida, odlučila je ostaviti potpis na terenac Land Rover.

“Dizajnirala sam automobil kakav i sama želim voziti i kakav bi, mislim, i David htio voziti. Iako će taj automobil voziti žene, on ima i muževnu stranu. Mislim da je vrlo “cool”, rekla je Posh Spice, danas priznata modna dizajnerica, pisao je Telegraph.co.uk.

Terenac Land Rover koji je Victoria Beckham dizajnirala bio je za kinesko tržište,  a na tom projektu je radila 18 mjeseci.

Automobil vrijedan 80 hiljada funti, u unutrašnjosti ukrašen je u obliku zlatnih ruža, ali sa retro kožnim sjedištima, a tu je i prtljaga u potpisu slavne dizajnerice.

Da li je dizajnerica automobilom ili ne upitno je, Victoria Beckham odlučila da proda automobil. Još uvijek zna se je li našla sretno kupca.

 

Foto: SWNS

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti