Kim Kardshian ismijala svoje pljačkaše

Piše: Redakcija

Otkako je pretrpjela napad u Parizu gdje je boravila tokom pariske sedmice mode, Kim Kardashian povukla se iz javnosti i do daljnjeg otkazala sve društvene obaveze. Kako izvori bliski reality zvijezdi tvrde, u sjećanje joj se svakodnevno vraćaju slike od tog događaja.

U razgovoru s policijom Kim je ispričala da riječ bila o običnim amaterima koji su joj, nesigurni i neodlučni, uperili pištolj u glavu te da su taj postupak nekoliko puta ponavljali.

Iako su prema prvim informacijama pljačkaši bili prerušeni u policajce, TMZ piše da taj podatak nije ni blizu istini. Navodno su izgledali kao da su izašli iz trgovine koja prodaje kostime za Noć vještica.

Nakit koji su ukrali lopovi su spremili u ruksak, a da su bili poprilično neoprezni govori i podatak da im je 33 hiljade dolara vrijedna ogrlica završila na ulici.

Iza sebe su ostavili plastične vezice za kablove i izolir traku. Za pljačkašima se još uvijek traga, a TMZ piše da je osiguranje reality zvijezde podignuto na predsjedničku razinu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti