Peglanje odjeće bez pegle

Piše: Redakcija

Rijetko ko uživa u peglanju. Žene koje su vrlo zaposlene i imaju veću porodicu, vrlo često nemaju vremena za peglanje. Ako se odjeća nekoliko dana gomila, sve se više gubi volja za peglanjem.

Ako vam peglanje ujutro oduzima dosta vremena, a želite biti uredni pokušajte primijeniti ovaj recept pomoću kojeg ćete ispeglati svoju odjeću. Uredna i ispeglana odjeća daje potpuni dojam o čovjeku. Zahvaljujući ovom spreju izbjeći ćete dugotrajno peglanje i dobit ćete vrijeme koje možete potrošiti na uživanje s najdražima. A možda zaista zavolite ovaj način peglanja.

Kako bi pripremili sprej za peglanje potrebno vam je 1 kašika omekšivača, 1 žlica octa (po mogućnosti alkoholnog), prazan raspršivač i 400 ml destilirane vode.

Priprema spreja za peglanje ide tako da sve zajedno dobro promiješate i stavite u prazan raspršivač. Nakon što se promiješali, dobro protresite i možete koristiti.

Sprej se upotrebljava tako da ga raspršite na zgužvane dijelove svoje odjeće jer će se brzo osušiti. Nakon što se osuši, vaša odjeća će biti ravna i odavat će dojam svježine. Zahvaljujući ovom spreju u nekoliko sekundi ćete “izravnati” svoju odjeću.

Za pripremu i nanošenje vam je potrebno sasvim malo vremena. Nećete morati trošiti svoju energiju i vrijeme, a dobit ćete učinak koji ostavlja prava pegla.

Pročitajte još