Meryem Uzerli: “Sultanija majka” me je nagovarala da abortiram

Piše: Redakcija

Ne stišava se bura u vezi sa Meryem Uzerli. Ovih dana turski mediji iznose nove detalje o glumicinoj trudnoći i raskidu zaruka sa tamošnjim poduzetnikom Canom Atesom. Uzerli tvrdi da je svoje prste u cijelu priču upetljala i Nebahat Cehre, koju pamtimo po ulozi majke sultanije iz serije “Sulejman Veličanstveni”, te je tako, osim sa Canom, prekinula odnose i sa Nebahat.

Meryem se ljuti na stariju kolegicu, jer joj je lagala o pravom karakteru Cana Atesa.
– Govorila je da je on pravi za mene, a znala je da Can ne želi čuti za ozbiljnu vezu jer voli slobodu i druge žene – kaže Meryem.

Kad je saznala da je trudna, Can, burzovni mešetar, rekao joj je da više ne želi čuti ni za nju ni za dijete.

– Htio je da pobacim jer mu je, rekao mi je, dovoljno dvoje djece koje već ima – izjavila je Meryem.

Njegov plan podržala je i Nebahat. Nazvala je prijatelja Cana i uvjeravala ga da će zajedničkim snagama slomiti Uzerli i nagovoriti je da je najbolje da se riješi djeteta.

– Dijete ne treba doći na svijet ako to ne žele oba roditelja. Meryem je sebična. Misli da je majčinstvo samo lijepa avantura – rekla je turskim medijima Cehre.

Hurem je zbog urote bivšeg zaručnika i kolegice pala u depresiju, ali otišla je na liječenje i odlučila biti samohrana majka. Glumica je trudnoću odlučila čuvati u rodnoj Njemačkoj, a s bebom će joj pomagati roditelji.

Glavni producent “Sulejmana Veličanstvenog” Timur Savcı poslao je pismo Meryem u kojem joj daje podršku i nudi poslovnu saradnju čim glumica bude opet spremna za rad.

[nggallery id=161]

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti