Trenerke su ponovo u modi

Piše: Redakcija

Plišane trenerke Juicy Couture se ove jeseni vraćaju kao apsolutni hit zahvaljujući Voguevom timu. Pored njih, vratili su se i klasici osamdesetih, i to prevelike trenerke Nike, Adidas ili Puma.

Različiti su modeli koji su u trendu 2016. godine. Pa tako možete izabrati one koji su pripijeni uz tijelo ili običnu pamučnu trenerku koja je više klasični model.

Trenerku je najbolje kombinovati sa patikama, ali postoje i modeli koji se mogu nositi u kombinaciji sa štiklama ili platformom. Ipak, prijedlog dizajnera je trenerka u kombinaciji sa bejzbol kapom i ruksakom.

Ako ste ipak malo smeliji da nosite trenerku u kombinaciji sa visokim potpeticama, onda se preporučuje da kombinaciju upotpunite sa nekoliko komada nakita.

kic-kul-trenerke-su-ponovo-u-modi-9 kic-kul-trenerke-su-ponovo-u-modi-13 kic-kul-trenerke-su-ponovo-u-modi-10 kic-kul-trenerke-su-ponovo-u-modi-99

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti