Jelena Veljača u stilu problematične Courtney Love

Piše: Redakcija

Kada se ne govori o scenarijima njenih serija “Larin izbor”, “Ponos Ratkajevih” i slično, onda se o Jeleni Veljači piše kao o ženi koja se razumije u modu, i koja s vremena na vrijeme da po koji domaći zadatak svojim kolegicama, kada je riječ o oblačenju.

Tako je hrvatski “24 sata” upoređuje sa problematičnom Courtney Love, udovicom Kurta Cobaina. Povod im je bio Jelenino pojavljivanje na vjenčanju glavne ženske junakinje serije “Larin izbor”, Doris Pinčić, kada je u društvu glumca Ivana hercega došla u duboko dekoltiranoj ljubičastoj haljini,, koja je često izbor i Courtney Love. Iako imaju istu frizuru i stil, Jelena i Courtney ipak ne dijele iste privatne probleme.

Dok Jelena iza sebe ima jedan propali brak sa glumcem Jankom Volarićem Popovićem, Courtney je nakon smrti supruga skakala iz jedne loše veze u drugu. Uskoro je otkrila da su alkohol, droga i tablete za nju dobitna kombinacija. Godinama se borila s ovisnošću i tako postala redovni gost rehabilitacijskih centara.
Za razliku od mirne Jelene, rokerica je provalila u kuću bivšeg momka te je jednog obožavatelja udarila mikrofonom.

[nggallery id=163]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti