Costume Institute otkrio temu Met Gale 2017

Piše: Redakcija

comme-des-garc-s17-003 comme-des-garc-s17-016 comme-des-garc-s17-033 comme-des-garc-s17-042 comme-des-garc-s17-049

Metropolitan Museum of Art zvanično je otkrio temu izložbe i propratne glamurozne gala večeri koja iz godine u godinu okuplja najveće zvijezde na svom crvenom tepihu. Nakon nekoliko mjeseci nagađanja Costume Institute je potvrdio da će Met Gala 2017 biti u znaku japanske dizajnerke i osnivača brenda Commes des Garçons, Rei Kawakubo. Ovo je tek druga po redu Met izložba održana u čast živog dizajnera; prva je bila posvećena Yvesu Saintu Laurentu 1983. godine.

Kako prenosi New York Times na izložbi će biti prikazano oko 120 ženskih odjevnih komada, počevši od prve prikazane kolekcije iz 1981. pa sve do onih danas.

Met Gala će biti održana 1. maja, 2017., a u oranizaciji svečanog eventa ovoga puta učestvovat će Katy Perry i Pharrell Williams.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti