VIDEO: Lady Gaga ‘rasturila’ na karaokama u automobilu

Piše: Redakcija

Američka pjevačica Lady Gaga je nedavno lansirala novi album “Joanne” te se priprema razoružati američku publiku nastupom u poluvremenu najgledanijeg televizijskog prijenosa – Super Bowla. I pored toga našla je vremena za vožnju s popularnim voditeljem i komičarom Jamesom Cordenom. Koncept karaoka u automobilu popularizirao je upravo Corden, a prije nje su na njima sudjelovale i prva dama Michelle Obama te pjevačice Mariah Carey, Britney Spears, Adele i mnogi drugi.

Vožnju su započeli Ludacrisovim stihovima “Move Bitch”, koja je bila upućena sporim vozačima, a svoju turneju po New Yorku su nastavili uz njezin novi hit “Perfect Illusion!”. Na red su naravno došli i njezini klasici poput “Born This Way” i “Poker Face”, kao i njezini noviji singlovi uključujući “Million Reasons”.

Usred vožnje Lady Gaga je otkrila da je prije samo nekoliko mjeseci, u svojoj 31. godini, napokon položila vozački ispit, nakon čega su ona i Corden, sasvim očekivano, zamijenili mjesta kako bi pjevačica pokazala kakva je vozačica. Obzirom na to da nije djelovala najsigurnije za volanom, Corden se “naoružao” kacigom na glavi i zapjevao hit “The Edge of Glory”. Slavna pjevačica je otkrila i da je strastvena sakupljačica odjevnih komada Michaela Jacksona te da posjeduje njegovu jaknu iz spota za pjesmu “Thriller”, nakon čega je Corden prokomentirao i uprizorio par ikoničnih lookova Lady Gage, koja i dalje iznenađuje svojim ekstravagantnim kombinacijama, a u posljednje vrijeme omiljena joj je ružičasta boja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti