Halle Berry: Lijepa i aktivna i pred porođaj

Piše: Redakcija

Ona je u visokom stadijumu trudnoće, uskoro će roditi svoje drugo dijete, međutim, 47-godišnja Halle Berry ne pokazuje znakove umora. Ona i dalje ima pretrpan dnevni raspored. Glumica je dovezla svoju petogodišnju kćerku Nahlu na školsku predstavu na Beverly Hills. Obučena u ljubičastu majicu i crnu suknju, Halle šalje poruku da radije bira udobnu odjeću nego trendi krpice.

Nahla, koju je Halle rodila u bivšoj vezi sa kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem, bila je sva u školskom fazonu. Čak su i paparazzi nekoliko puta pohvaliti njenu uniformu.

Halle i francuski glumac Olivier Martinez vjenčali su se 13. jula ove godine u malenom seocetu nadomak Pariza. Tri mjeseca prije toga par je obznanio da čeka svoje prvo dijete, sina. Upoznali su se 2010. godine na snimanju filma “Dark Tide”.

Halle je prije bila udata za Davida Justicea i Erica Beneta, te je bila pet godina u vezi sa Nahlinim ocem, Gabrielom Aubryjem.

Glumica je otkrila da je trudnoća mnogo utjecala i na njeno snimanje filma “X-Men: Days of Future Past”.

– Nisam bila u filmu toliko koliko sam trebala. Moj sve veći stomak mi je predstavljao pravi izazov. Sve više me ograničavao, tako da je uloga koju sam odigrala drugačija od one kakva je trebala biti – kazala je Berry za “Total Film”.

[nggallery id=165]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti