Berguzar Korel i Halit Ergenc: Nakon 11 godina ponovo zajedno

Piše: Redakcija

Serija nosi naziv “Vatanim Sensin” (“Ranjena ljubav”), a u Turskoj se počela emitirati krajem prošlog mjeseca i već je naišla na odlične reakcije.

berguzar-halit-novo1berguzar-halit-novo2

Podsjećanja radi, Berguzar i Halit važe za jedan od najpopularnijih slavnih bračnih parova, a vjenčali su se dvije godine nakon što ih je spojila serija “1001 noć”. Njihova ljubav rezultirala je rođenjem sina, a još od prvog zajedničkog projekta javnost s nestrpljenjem iščekuje da ovaj par ponovo vidi u istoj seriji. Želja im se ispunila nakon što su ove godine u aprilu počeli snimati sriju “Ranjena ljubav” u kojoj Halit igra turskog vojnika i velikog patriotu Cevata, dok Berguzar tumači njegovu suprugu Azize. Navodno je slavni glumac, kojeg je u svijetu proslavila uloga “Sulejmana Veličanstvenog”, za ovu rolu morao izgubiti pet kilograma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti