Angelina Jolie dobila starateljstvo nad djecom

Piše: Redakcija

Angelina Jolie i Brad Pitt, slavni holivudski par, postigli su dogovor o starateljstvu nad djecom, potvrdio je glumicin advokat. Prema dogovoru, Jolie zadržava puno starateljstvo, a djeca će s ocem nastaviti posjećivati terapeuta.

Angelina će imati puno starateljstvo nad šestero djece koje ima s Brad Pittom, dogovorili su se glumci. Sporazumom je dogovoreno da djeca u dobi od osam do 15 godina i dalje imaju “terapeutske posjete” s Pittom.

Jolie je podnijela zahtjev za razvod braka u septembru, nekoliko dana nakon incidenta na privatnom porodičnom letu. Kao razlog je navela nepomirljive razlike između nje i supruga, a njen advokat je izjavio da je to učinila radi zdravlja porodice.”Djeca će ostati s majkom i nastavit će ići terapeutu s ocem. Prema mišljenju stručnjaka, to je u najboljem interesu djece”, kazao je glumicin advokat.Dogovor o starateljstvu postignut je prije sedam dana uz konsultacije sa stručnjacima za djecu, a pojedini mediji navode da je dogovor privremen i nije pravno obavezujući.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti