Osvojite 4design kreativnu majicu sa natpisom po želji!

Piše: Redakcija

4Design je domaći brend iza kojeg stoje dvije zaljubljenice u modu i ručno rađene proizvode, Emina Vejsilović i Nejla Čolić. Želja da u modni svijet unesu kreacije, „razvesele” odjevne kombinacije i napune ormare unikatnim i drugačijim proizvodima, dovela ih je do prepoznatljivog brenda

4design

Rad Emine Vejsilović i Nejle Čolić na samom početku je bio baziran isključivo na izradi majica kratkih rukava sa natpisima, nakon čega su počele izrađivati i majice bez rukava, bodije, jakne, cekere i ruksake. Odlučivši da prošire asortiman, danas se u ponudi mogu pronaći i dukserice u dva različita modela, kao i majice dugih rukava ali još noviteta je u planu u skorijoj budućnosti.

– 4Design je nastao sasvim slučajno, često volimo reći, spontano uz neobaveznu kafu. Kada smo shvatile da to može biti lijepa i interesantna priča, odlučile smo “zasukati” rukave i pokrenuti sopstveni biznis. Oduvijek smo i Nejla i ja voljele nositi drugačije odjevne predmete, unikatne i to nas je inspiriralo da stvaramo odjeću po našoj želji i želji naših kupaca – priču počinje Emina, prepoznatljivo televizijsko lice, koje je odnedavno u drugim poslovnim vodama.

Ostatak čitajte u štampanom izdanju…

4design3

Magazin Azra i 4design obradovat će jednu damu majicom sa natpisom po želji. Sve što treba da uradite jeste da sherujete ovaj tekst na svoj facebook profil i u komentaru ispod ovog teksta napišete zašto baš vi treba da kreativnom majicom upotpunite svoj outfit.

Nagradna igra traje do ponedjeljka 14.11. do 12h kada ćemo izabrati dobitnicu. Ime dobitnice bit će objavljeno u printanom izdanju magazina “Azra” (broj 1029 koji izlazi 16. novembra).

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti