Koliko nekretnina imaju Brad Pitt i Angelina Jolie ne možete ni zamisliti

Piše: Redakcija

brad-i-angelina

Dok se na sudu bore za starateljstvo nad šestoro djece, slavni par Brad Pitt i Angelina Jolie usaglasili su se oko prodaje imovine. Prva nekretnina koju su prodali za 4,9 miliona dolara je kuća u New Orleansu.

Slavni par posjeduje više od 12 nekretnina, ali u zajedničkom vlasništvu je njih šest. Osim one u New Orleansu, posjeduju i francuski dvorac Miravel iz 17. vijeka. U njemu su se 2014. godine tajno vjenčali, a kupljen je za 60 miliona dolara. Tu je i apartman u New Yorku, smješten u Waldorf Astoria Towers, luksuznom njujorškom hotelu. Najviše vremena s porodicom su provodili u vili smještenoj u Californiji. Nju je Brad kupio još 1994. godine za 1,7 miliona dolara. Sljedeća u nizu je vila Costanza, smještena u blizini Verone, a kupljena je za 32 miliona dolara. Još jedna evropska vila nalazi se u Španiji, sa predivnim pogledom na mediteran, a u zajedničkom posjedu imaju i vilu na Santa Barbari.

 

 

Stan u New Yorku

Stan u New Yorku

Vila u Španiji ima 900 kvadratnih metara, a plaćena je 2,65 miliona dolara

Vila u Španiji ima 900 kvadratnih metara, a plaćena je 2,65 miliona dolara

Prodata nekretnina u New Orleansu

Prodata nekretnina u New Orleansu

brad-angelina-kuca

Los Feliz, California. Osim ovog par posjeduje i tri susjedna imanja

Los Feliz, California. Osim ovog par posjeduje i tri susjedna imanja

miravel santa-barbara vila-italija

 

Informacija o razvodu slavnog para zaokupila je pažnju javnosti prije mjesec i po, kada je Angelina podnijela zahtjev za razvod braka.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti