Za ovu zimu novi modeli kožnih pantalona

Piše: Redakcija

Kožne pantalone koje će sigurno obilježiti ovu sezonu su nešto sofisticiranije i ženstvenije, čime su izgubile opasan bajkerski izgled. Namijenjene su ženama koje prate trendove, ali koje rado biraju klasiku.

Modeli više nisu isključivo crne ili bordo boje, nego dolaze u zanimljivim bojama, a postoje i one sa printom na sebi. Ono što je zadržano, u odnosu na prethodne sezone, je da su prilagodljive u svim kombinacijama i dobrodošle u ormaru svake žene.

Tako da ove godine, pored već popularnih uskih modela, djevojke nose i kožne culottes, baggy kožne pantalone, modele sa visokim strukom, u različitim bojama. Kombinuju ih sa toplim džemperima i tunikama, sa šik zimskim kaputom, svilenom košuljom, visokim potpeticama ili različitim modelima čizama.

U nastavku pogledajte neke od najpopularnijih modela.

neke-nove-kozne-pantalone-15

neke-nove-kozne-pantalone-6

neke-nove-kozne-pantalone-7

neke-nove-kozne-pantalone-8

neke-nove-kozne-pantalone-99

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti