Kim Kardashian redovna na terapijama kod psihijatra

Piše: Redakcija

Policija sumnja da su pripadnici bande “Pink Panter” opljačkali američku rijaliti zvijezdu. Navodno, pljačkaši su vezali Kardashian i zatvorili je u kupatilo. Ukrali su kutiju s nakitom vrijednim 6,7 miliona dolara i prsten od 4,5 miliona dolara. Policija je privela fotografa koji je uspio da priđe Kim i njenoj porodici tokom večere u jednom pariskom restoranu.

Kim već dva mjeseca ima noćne more zbog pljačke, a jedina osoba s kojom je u stalnom kontaktu, osim porodice i bliskih prijatelja, je njen psihijatar koji pokušava da joj pomogne da prevaziđe tragediju.

Zbog toga, Kim tri puta sedmično odlazi na terapije jer želi da nastavi s normalnim životom, odnosno sa životom kakav je imala prije pljačke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti