Jeste li spremni za shopping u XYZ Marella Premium Fashion Storeu? S novom “Azrom” kupujte novu kolekciju s 30 % popusta

Piše: Redakcija

Novembar je mjesec kada s nestrpljenjem čekamo praznike i kupovinu, a posebno se veselimo danu kada ćemo na izlozima omiljenih trgovina ugledati natpis – SALE.

Kako ne biste morali čekati do početka prazničnih sniženja, magazin “Azra” u suradnji s XYZ Marella Premium Fashion Store koji nije samo radnja sa odjećom, već sveobuhvatni modni doživljaj, gde je na raspolaganju luksuz po pristupačnim cijenama, 17. novembra (četvrtak) u Sarajevo City Centru organizira cjelodnevno druženje s kupcima i čitateljima našeg magazina.

Sa ponudom više od 40 muških i ženskih vodećih modnih brendova odjeće, obuće i modnih dodataka, svim posjetiteljima koji dođu sa aktuelnim brojem magazina “Azra” bit će osiguran cjelodnevni popust od 30 posto na novu kolekciju jesen/zima 2016. godine.

Pozivamo vas da provedete dan s nama i uz piće dobrodošlice, malu zakusku i ugodno druženje s poznatim modnim stilistom upoznate nove kolekcije i trendove koji su trenutno aktuelni u svijetu mode, ali i obradujete sebe i svoje najmilije modnim „komadima” koje ste oduvijek željeli imati.

Kako bi vam cijeli događaj ostao u slatkom sjećanju, svoja čula ćete biti u prilici „razmaziti” slasticama iz Cupcake Shopa Slatki Budžak. A, ukoliko želite da se, uz kupovinu, družite i s poznatim ličnostima iz bh. javnog života, to ćete moći ostvariti u VIP satu koji počinje u 18 sati. Čekamo vas!

Uživajte u kupovini s 30 posto popusta!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti