Rihanna dobila misterioznu ulogu u filmu slavnog reditelja

Piše: Redakcija

Samo nekoliko dana nakon početka snimanja filma Ocean’s Eight, Rihanna je najavila još jedan filmski projekat.

Riječ je o novom ostvarenju francuskog reditelja Luc Bessona, naučno-fantastičnom filmu pod nazivom Valerian and the City of a Thousand Planets inspirsan istoimenim stripom, čija je premijera najavljena za ljeto 2017.

Film prati dvoje vladinih agenata koji održavaju mir u svemiru. Njihov zapovjednik ih šalje na novu misiju koja će ih odvesti na planetu Alpha gdje će se pored raznih stvorenja susresti i sa Riri koja u posjeduje nevjerovatnu moć transformacije.

Rihanna je bila moj prvi izbor. Prvo, zbog njenog glasa, načina na koji se smije i izgleda i kako se izražava. Drugo, zato jer znam da neće biti uplašena na setu. Pored toga što pjeva u halama pred 100.000 ljudi, ona posjeduje i glumačko iskustvo. Jasno je da se ta djevojka ne stidi ničega – objasnio je slavni reditelj.

Uz Rihannu koja u kratkom klipu neobično podsjeća na Lizu Minelli, u glavnim ulogama našli su se i Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen i Ethan Hawke. Sama Rihanna u filmu će navodno odglumiti 20 različitih likova, a u nastavku pogledajte i zvaničan trailer u kome se također pojavljuje:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti