Stomatološka ordinacija Dr Kamenica vas nagrađuje: Osvojite lasersko izbjeljivanje zuba

Piše: Redakcija

Visoko educirano osoblje stomatološke ordinacije Dr Kamenica iz Goražda, dugi niz godina brine se za svoje pacijente i njihove probleme vezane za estetski izgled, te zdravstveno stanje zuba.

Širok spektar stomatoloških usluga, uz primjenu najnovijih i najboljih znanstvenih novina u radu, kao i primjenu najsavremenijih uređaja i materijala svrstava ih među najbolje u svom poslu.

Iz stomatološke ordinacije Dr Kamenica, odlučili su jednog našeg čitatelja ili čitateljku obradovati vrijednom nagradom, a to je lasersko izbjeljivanje zuba. Sve što trebate uraditi jeste da lajkate, zatim podijelite ovaj post na svom profilu, a ispod posta ostavite komentar u kojem ćete napisati ime, prezime i grad iz kojeg nam pišete.

Nagradna igra traje do ponedjeljka 19.12. do 12h, a ime sretnog dobitnika ili dobitnice bit će objavljeno u printanom izdanju Azre, u srijedu 21.12.

15555754_10154857057905742_1292533795_n

 

Za sve informacije možete im se obratiti i putem FB stranice https://www.facebook.com/stomatologkamenica/?fref=ts

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti