Preminuo komičar i glumac Ricky Harris u 54. godini života

Piše: Redakcija

 

Poznati glumac i komičar Ricky Harris, poznatiji po ulozi u seriji “Svi mrze Chrisa”, preminuo je, kako doktori kažu, zbog zdravstvenih problema. Naime, ovaj glumac je prije dvije godine preživio srčani udar, a vjerovatno je da se to ponovo desilo zbog čega je glumac preminuo. Poznato je da je Ricky Harris sarađivao sa Snoop Doggom i da se iz te saradnje rodilo veliko dugogodišnje prijateljstvo. U video snimku na svom Instagram profilu, reper je kazao:

– Izgubio sam dragog prijatelja danas, Rickya Harrisa. Većina vas ga zna kao komičara, ali meni je bio pravi prijatelj. Počivaj u miru. Moj veliki brat i prijatelj je na putu za nebo sada – kazao je poznati reper.

Prva uloga Rickya Harrisa bila je u filmu “Poetic Justice”, 1993. godine i u tom filmu se pojavio s Janet Jackson i Tupacom Shakurom. Publika će ga prepoznati i po serijama “Svi mrze Chrisa” i “The Tracy Morgan Show”.

ricky-harris3 ricky-harris

 

ricky-harris2

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti