Angelina s djecom zimuje u četiri miliona dolara vrijednom kompleksu u Coloradu

Piše: Redakcija

 

Angelina Jolie je odlučila odahnuti od priča o razvodu između nje i Brada Pitta, te se sa svoje šestero djece uputila na zimovanje u Colorado. 41-godišnja glumica piše „Daily Mail“ unajmila je četiri miliona dolara vrijednu kuću sa šest spavaćih soba za djecu i privatnim puteljkom koji im omogućava da se na skijama spuštaju direktno iz kuće u kojoj su smješteni.

Glumici i rediteljici odmor će vjerovatno dobro doći, budući da je čeka sudska borba za starateljstvo nad djecom. Naime, tokom protekla četiri mjeseca otkako traje cijeli slučaj razvoda nje i Brada Pitta pojavljivale su se razne priče. Najintrigantnija je bila ona da su se razveli zbog toga što je Brad navodno maltretirao djecu. Nakon što je Pitt oslobođen svih optužbi za zlostavljanje djece, oba roditelja se sad bore za skrbništvo.

Prošli mjesec Bradovi advokati su  podnijeli zahtjev sudu u LA-u da zapečati dosjee njihove djece jer su navodno neke informacije o njihovim posjetama psihologu i drugi emotivni problemi procurili u medije. Navodno, Brad za curenje nformacija krivi Angelinu smatrajući da ona treba misliti na interes djece.

Inozemni mediji pišu kako je za božićne praznike Brad pod nadzorom posjetio djecu u njihovom domu u LA-u, ali ga navodno Maddox, najstariji usvojeni sin, nije želio vidjeti.

angelina-skijanje

angelina-skijanje1

angelina-colorado2

maddox-jolie-pitt

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti