Novi Galaxy: Snimanje selfija nikad lakše

Piše: Redakcija

Samsung Electronics predstavio je najnovije uređaje Galaxy A serije. Nova Galaxy A serija dostupna je u dvije verzije, 5.2-inčni A5 i 4.7-inčni A3. Novu Galaxy A seriju krasi prekrasan dizajn, poboljšana kamera kao i dodatne karakteristike koje će svakodnevni život korisnika učiniti jednostavnijim i lakšim.

– Samsung svojim korisnicima uvijek želi osigurati najnaprednije proizvode na tržištu – izjavio je DJ Koh, predsjednik poslovnog odjela mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics i dodao – „Najnovija Galaxy A serija pravi dokaz. Integrirali smo elegantan dizajn i napredne karakteristike koje su Galaxy korisnici zavoljeli kako bismo pružili dodatnu učinkovitost ne kompromitirajući stil, pritom“.

Galaxy A serija dolazi sa metalnim okvirom i 3D staklenom pozadinom koja baštini Samsungovo premium naslijeđe. Sa elegantnom kamerom i home tipkom, uređaj ima kompaktniji oblik nego ikad prije za udobnije držanje i korištenje. Galaxy A serija dolazi u četiri elegantne boje, uključujući Black Sky, Gold Sand, Blue Mist i Peach Cloud.

Snimanje trenutaka koji stvaraju trajne uspomene nikada nije bilo lakše s novom Galaxy A serijom zahvaljujući poboljšanim prednjim i stražnjim kamerama. Napredna tehnologija kamera sada omogućuje super-precizan autofokus, što rezultira jarkim i jasnim fotografijama, pa čak i kada su snimljene u slabim svjetlosnim uslovima.

Slikanje selfija također nikad nije bilo jednostavnije. Dodirnite bilo gdje na zaslonu kako biste uslikali selfije visoke rezolucije uz pomoć pomičnog okidača i upotrijebite zaslon kao prednji flash za svijetle slike. Kamera na Galaxy A također nudi pojednostavljeni UX, omogućujući korisnicima da brzo promijene modove i instant filtere za dodavanje efekata na slike. Korisnici također mogu koristiti određene modove kao što su Food Mode kako bi optimizirali i poboljšali boje i kontrast odabranih slika.

Galaxy A osmišljen je kako bi išao u korak sa zahtjevima korisnika i njihovim svakodnevnim životom i uključuje nekoliko vrlo dragih karakteristika Samsungovog flagship uređaja Galaxy S7. Po prvi put Galaxy A serija donosi IP68 otpornost na vodu i prašinu, omogućujući uređajima da izdrže kišu, znoj, pijesak i prašinu kako bi ih korisnici mogli imati uz sebe pod različitim okolnostima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti