Čovjek Ken: Imao 50 plastičnih operacija i na tome neće stati

Piše: Redakcija

Tridesetrogodišnji Rodrigo Alves, poznatiji kao “Čovjek Ken” do sada je imao 50 plastičnih operacija.

covek-ken-instagram

Cilj mu je, kako ističe, da mu se ime nađe u Ginnisovoj knjizi rekorda. Radio je sve moguće zahvate, kojima se hvali na svom Instagram profilu, a ima i veliki broj fanova koji ga podržavaju.

Ništa ne krije, pa čak i gostuje širom svijeta kako bi pričao o svojim iskustvima odlaska “pod nož”. Podizanje kapaka, facelifting, liposukcija vrata samo su neke u nizu korekcija kojima se podvrgao ovaj neobični čovjek koji želi da izgleda savršeno.

Svoj nos sređivao je čak sedam puta, a čini se da na ovome neće stati. Rodrigo Alves ima i svoj TV show, gdje također govori o svojim iskustvima.

Po svemu sudeći sve vrijeme svijeta ovaj tridesetrogodišnjak troši na uređivanje, kupovinu odjeće, te šminkanje i “zatezanje”.

600_1485101315KEN2

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti