Da li biste nosile tenisice na vjenčanju?

Piše: Redakcija

Koliko puta ste vidjeli da mladenka na vjenčanju nosi tenisice? Rijetke su one koje se odlučuju na takav potez, ali ih ima. Tenisice za vjenčanje su postale sve popularnije, pa je brend “Shuz” u svojoj  novoj kolekciji ponudio tenisice za sve mladenke koje se odluče nositi ih na vjenčanju. Kolekcija “Love Songs Collection” inspirirana je kultnim ljubavnim pop pjesmama i svaki model nosi ime ljubavne pjesme kojom je inspiriran.

U kolekciji prevladaju pastelne, svijetle nijanse u kombinaciji sa srebrnom bojom. Korišteni su materijali poput čipke ornamentiranog uzorka, satena i tila koji čine osnovu vizualnog identiteta brenda “Shuz”. Uz nove tenisice, dizajnerice Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić predstavile su i “friendship” narukvice iz Wedding Shuz kolekcije, namijenjene za kumu i mladenku.

tenisice6  tenisice1 tenisice2 tenisice3 tenisice4 tenisice5

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti