Kyle Jenner Valentine’s Day make up kolekcija

Piše: Redakcija

Nova kolekcija se sastoji iz mnogo crvenih i rozih nijansi, dok su pakovanja dizajnirana tako da se slažu uz ovaj ljubavni praznik.

Novi ruževi

Head Over Heels u dubokoj burgundi boji i Valentine, svijetloj fuksija su novi setovi za usne u kojima dolaze olovka za usne i odgovarajući tečni ruž. Poklopac ruževa je preliven kapljicama u boji svijetle fuksije, što im daje zanimljiv izgled.

Kylie_Jenner_Kylie_Cosmetics_Valentines_Day_2017_makeup_collection6

Valentine’s Day mini

Valentine’s Day kolekcija također sadrži i 6 mini ruževa. Svaki je u tečnoj formi i s mat finišom, tako da se s njima može eksperimentirati za stvaranje savršeno lijepih usana. Nijanse su: Maliboo, Posie K, Mary Jo K, Apricot, High Maintenance, i Head Over Heels.

Kylie_Jenner_Kylie_Cosmetics_Valentines_Day_2017_makeup_collection5

Kylie’s Diary

Kylie’s Diary je velika paleta koja sadrži sjene (Bae, Heart Breaker, Make Me Blush, Sweet Like Candy, Love Potion, Be Mine, Heart Eyes, Romance, and Loves Me Not), dvije nijanse rumenila (First Date and Virginity) i ogledalo. Otvara se poput knjige i samo pakovanje tako i zgleda, u crveno bijeloj boji. Također sadrži malu poruku od Kylie u unutrašnjoj strani pakovanja. Cijela paleta je sjajna, s raznolikim nijansama kako bi njeni korisnici mogli da stvaraju različite izglede – od dnevnog do večernjeg.

Kylie_Jenner_Kylie_Cosmetics_Valentines_Day_2017_makeup_collection4

Tri različita seta

Svaki od tri dostupna seta sadrži dva proizvoda za usne i dvije ekskluzivne sjene. Na zadnjoj strani svakog seta se nalazi dio za popunjavanje “za” i “od koga”, što ih čini savršenim poklonom za Dan zaljubljenih.

Kylie_Jenner_Kylie_Cosmetics_Valentines_Day_2017_makeup_collection3

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti