Video: Pogledajte djelić atmosfere s partyja povodom Super Bowla; Melania Trump u outfitu od 8.210 dolara

Piše: Redakcija

Predsjednik Amerike Donald Trump je zajedno sa suprugom Melaniom u nedjelju pratio fudbalsku  utakmicu između timova New England i Atlanta povodom Super Bowla u svom Internacionalnom golf klubu u West Palm Beachu na Floridi. Nakon što su salutirali počasnoj gardi, i kratko se zadržali na spomenutom partyju, predsjednik je prije završetka utakmice napustio Golf klub, ne sačekavši rezultat utakmice. Trump vjerovatno ima preča posla, i od ceremonijalnih okupljanja radije se koncentrira na sastanak sa sudskim aparatom koji blokira njegove uredbe o zabrani ulaska muslimanima iz sedam zemalja u Ameriku.

melania1 melania2 melania3 melania4

No, zanimljivo je kako je i na ovom partyju povodom Super Bowla svu pažnu svojim stylingom privukla Melanija. Prva dama se pojavila u veoma jednostavnom, ali izrazito skupom outfitu. Za ovu priliku je obukla džemper s potpisom Victorie Beckham koji košta 1435 dolara, Chistian Louboutin stileto cipele od 908 dolara i Chanelovu torbicu od 5870 dolara. Sve ukupno 8.210 dolara. Prva dama uistinu zna izabrati dizajnerska imena.

 

Pogledajte djelić atmosfere iz Trumpovog Golf kluba

https://www.youtube.com/watch?time_continue=95&v=0y5J_ITNdXM

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti